Učitavam
POTENCIJALNO U PRODAJI

POTENCIJALNO U PRODAJI

22.10.2019

POTENCIJALNO U PRODAJI

 

Potencijalno u prodaji predstavlja čisto „informativni“ dio gdje korisnici sajta mogu pomoću slike i njoj pripadajučeg tajmera naslutiti nagovještaj artikla (polovnog ili novog )koji se eventualno može naći u prodaji u eDeal shop u nakon isteka vremena na plavom tajmeru te isti kupiti po vrlo povoljnoj cijeni.

Slika nije jasno vidljiva iz razloga što se radi o POTENCIJALNOJ mogućnosti pojavljivanja tog artikla u eDeal šopu ali je preporuka da se što češće posječuje sajt i obrati pažnja na nju jer se po njoj može približno naslutiti o čemu se radi te korisnik može prateći tajmer na vrijeme ugrabiti odličnu priliku i kupiti taj predmet u eDeal shopu po povoljnoj cijeni ako se tu već nađe.

potencijalno.jpg - POTENCIJALNO U PRODAJI

 

*Iako je slika zatamnjena jer se artikal samo potencijalno može nači u prodaji u eDeal shopu nakon isteka tajmera, ipak se može približno naslutiti o čemu je riječ i da li bi Vas taj predmet mogao zanimati ili ne. Naslov napisan preko slike će označavati kategoriju kojoj predmet pripada a slika približno pokazati o čemu je konkretno riječ. Na našem primjeru vidimo da se konkretno radi o mobitelu a po slici možemo primjetiti da je riječ o nekom Samsungovom modelu iz edge serije.